Kontakta oss  |  Svenska English
Startsida     Våra lägenheter     Boka Vinter     Boka Sommar     Info
   

Bästa läget, lite billigare

Våra stuglägenheter i Idre Fjäll ligger på absolut bästa läge i Centrumbyn med ski-in, ski-out.

Lägenheterna ligger vackert vid Västbacken med endast några minuters promenad till restauranger, affärer och all övrig service.

Ni sätter på er skidorna utanför dörren och glider ner till skicenter Väst och Västliften där även skidskolan finns. Samma sak gäller om ni åker längdskidor, skidstadion där de flesta spåren utgår ifrån ligger några stavtag bort.

Kommer ni med bil parkerar ni direkt utanför huset och ni behöver inte använda bilen igen förrän det är dags att åka hem.

Flera av våra stamgäster har sagt att vårt lägenhetshus har det bästa läget i hela Idre Fjäll.

» Se våra lägenheter
» Boka Vinter
» Boka Sommar
» Information

Upplevelsernas Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Sveriges största fjällanläggningar. Det finns aktiviteter som passar alla, såväl för vinter som sommar. Idre Fjäll är kända för att sätta barnen i centrum. Det finns barnklubbar och mängder av aktiviteter för barnen såväl inne som ute. Alla barn under 8 år åker dessutom skidlift gratis om de bär hjälm.

För de vuxna och familjen finns det också ett stort utbud. Vad sägs om ridning, fiske och fjälltturer året runt? På vintern finns det även skoterturer och hundspann på gångavstånd bara för att nämna några av alla upplevelser.

» Se bildspel Sommar