Kontakta oss  |  Svenska English
Startsida     Våra lägenheter     Boka Vinter     Boka Sommar     Info
   

Bästa läget, lite billigare

Våra stuglägenheter ligger på absolut bästa läge i Centrumbyn med ski-in, ski-out.

Lägenheterna ligger vackert vid Västbacken med endast några minuters promenad till restauranger, affärer och all övrig service.

Vintertid sätter ni på er skidorna utanför dörren och glider ner till skicenter Väst och Västliften där även skidskolan finns. Sommartid har ni såväl Idre Fjälls sommarland som dess poolområde med vattenrutchkanor inom ett par hundra meter från dörren.

Kommer ni med bil så parkerar ni direkt utanför huset och sedan behöver ni inte använda bilen igen förrän det är dags att åka hem.

Flera av våra stamgäster har sagt att vårt lägenhetshus har det bästa läget i hela Idre Fjäll.

» Se våra lägenheter
» Boka Vinter
» Boka Sommar
» Information

Upplevelsernas Idre Fjäll

Idre Fjäll är en av Sveriges största fjällanläggningar. Det finns aktiviter som passar alla, såväl för vinter som sommar. Idre Fjäll är även kända för att sätta barnen i centrum. Det finns barnkliubbar och mängder av aktiviterer för barnen såväl inne som ute.

För de äldre och familjen finns det också ett stort utbud. Vad sägs om ridning, fiske och fjälltturer året runt. På sommaren finns det även mountainbikes och vattenrutchbanor på gångavstånd bara för att nämna några av alla upplevelser.

» Se bildspel Vinter