Kontakta oss  |  Svenska English
Startsida     Våra lägenheter     Boka Vinter     Boka Sommar     Info
   

Information

Under högsäsong på vintern kan lägenheterna endast bokas på veckobasis. Under lågsäsong och på sommaren kan lägenheterna däremot bokas per dag. Bokar ni en hel vecka får ni veckorabatt. Check-in sker tidigast klockan 15.00, check-ut sker senast 10.00.

Vi har ett serviceavtal med lokal part i Idre vilket är en trygghet för er. Ni har tillgång till snabb service och hjälp. Besök gärna Idre fjälls hemsida för att se alla trevliga aktiviter som finns; www.idrefjall.se

Stugan på vintern Idre Fjäll på vintern

FAQ – Vanliga frågor & svar

Nedan listar vi de vanligaste frågorna och svaren på dessa. Om du inte hittar svaret på din fråga är du varmt välkommen att
kontakta oss

Vad gäller avseende betalning?
Ni betalar 20% av boendekostnaden inom 10 dagar från bokningstillfället samt ev tillägg, typ slutstädning och avbeställningsskydd. Resterande belopp skall betalas senast 40 dagar innan ankomst. När den första betalningen kommit oss tillhanda erhåller ni en bokningsbekräftelse med bokningsnummer och i samband med slutbetalningen skickar vi er all information ni behöver om incheckning m.m. Vid bokning senare än 60 dagar innan ankomst gäller endast slutbetalning av hela beloppet.

Avbeställningsskydd.
Avbeställningsskydd skyddar dig vid en avbokning. Skyddet kostar 350 SEK per lägenhet och kan bokas vid bokningstillfället och gäller vid:

  • Dödsfall, sjukdom eller olycksfall som drabbat dig själv, maka/make, sambo, familj eller medresenär.
  • Inkallelse till krigsmakt eller civilförsvar.
  • Allvarlig händelse utanför din kontroll och som inte kunnat förutses vid bokningstillfället.

Om du köpt avbeställningsskydd kan du avboka fram till ankomstdagen. Läkarintyg som bekräftar orsaken till avbeställningen krävs då mindre än 40 dagar återstår innan ankomst.

91 % av våra gäster förra säsongen bokade avbeställningsskydd.

Avbokning.
Finns avbeställningsskydd får du tillbaka hela hyran förutom avgiften för skyddet samt en administrationsavgift på 200 SEK.

Saknas avbeställningsskydd och avbokningen sker mer än 40 dagar innan ankomst behåller vi delbetalningen, vilken är 20% av boendebeloppet. Vid avbokningen då mindre än 40 dagar återstår innan ankomst behåller vi hela beloppet.


Bokningsvillkor.
För att boka boende skall kunden vara lägst 18 år. Om kunden ej uppfyller ålderskravet vid ankomst, gäller regler för avbokning. För övriga villkor hänvisar vi till Idre Fjälls bokningsvillkor som vi följer.

Avresestädning.
Det går bra att beställa städning av lägenheten i förväg, dock minst 2 dygn innan avresa. Det enda vi vill att ni hjälper oss med när ni bokat städning av oss är att ni diskar och tömmer soporna efter er. Priset är 1000 SEK för typ 9C (lägenhet 535-538) och 1200 SEK för typ 9T (lägenhet 539)

Husdjur.
Hos oss är husdjur välkomna. I några av våra lägenheter är det tillåtet att ta med sig husdjur. Husdjurstillägget kostar 300 SEK (oberoende av antalet) och skall bokas vid bokningstillfället.

Skidskola.
Närmaste skidskola från lägenheterna är Västbacken. Mötesplatsen ligger på ca 150 meters glidavstånd från lägenheten. Det är bra att boka i tid

Linneset.
I lägenheterna finns det täcken och kuddar. Det går att hyra linneset. I linnesetpaketet ingår påslakan, underlakan, örngott, stor och liten handduk. Pris 200 SEK/pers.

Barnsäng/Barnstol.
Familjer med små barn får låna barnsäng och barnstol gratis.. Det är bra att förboka i tid då det finns ett begränsat antal. Barnsäng och barnstol hämtas ut på anvisad plats vid ankomst. Utkörning till lägenheten kan beställas och kostar 300 SEK. Har man inte eget täcke, kudde och linne till barnsängen så kan det hyras för 200 SEK/säng.

 

» Boka Sommar
» Boka Vinter

Länkar

Här listar vi matnyttiga länkar till er som ska åka till Idre Fjäll.

» Idre Fjälls officiella hemsida
» Vägbeskrivning/karta
» Väder
» Länk #4
» Länk #5
» Länk #6
» Länk #7
» Länk #8